En nettside sin startside er en av de viktigste sidene

Det er svært viktig å legge mye arbeid i å skape en perfekt startside. Dette er, i de aller fleste tilfellene, kundens første inntrykk av bedriften. Så hvis denne nettsiden er rotete og kanskje ikke inneholder nok informasjon, får kunden et dårlig inntrykk.

Det er selvsagt mange forskjellige selskaper som kan tilby deg gode løsninger når det kommer til å skape en god nettside. Det er absolutt å anbefale at man tenker helhetlig når man skal gå inn i en nettløsning. Det gjelder å kunne løfte blikket mer slik at man kan få en oversikt og ikke minst, at man klarer å tenke som en kunde. Hva er det dine kunder ser etter når de søker etter produktene.

For oss var det bare et naturlig valg og vi har vært svært fornøyd med den utmerkede kundeservicen som har ledet oss igjennom den viktige prosessen med å skape en nettside vi kan være fornøyd med.

Det er alltid noen skjær i sjøen når man skal opprette en slik nettside. Derfor bør avtalen innebære at man får en oppfølging med det formålet at man er sikret enten en oppdateringsavtale med selskapet eller at firmaet gir opplæring til selskapets egne ansatte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>