Flere losninger for nettbutikk

Det er komplisert å være på internett i dag. Før holdt et å sette opp en fin forside og la resten gjøre seg selv. Dette var litt slik som de plakatene som står utenfor butikker og annonserer salg og annet. I dag fungerer ikke dette. Man trenger å ha en dynamisk design og ikke minst, en oppdatert nettside.

Mange selskaper som kan hjelpe med minre bedrifter

Heldigvis er det mange selskaper som kan hjelpe mindre bedrifter med slike jobber. Det kan lønne seg i lengden ettersom man kan fokusere på selskapets primær funksjon istedenfor å la seg distrahere av nettoppdateringer. Firmaer som Taskcamp, http://taskcamp.no kan ta seg av alle de tekniske løsningene, og i mange tilfeller så lønner dette seg. Det vi har funnet ut er at det likefullt er viktig at vi som bedriftseiere er involvert i forhold til de skriftlige presentasjonene og annet. For det er tross alt vi som kjenner firmaet og firmaets visjoner. Så kan man alltids få noen andre til å ta kontroll på teknikken. For den tekniske biten krever en teknisk kompetanse som man sjelden finner hos mindre firmaer.

Vår bitre erfaring er at vi må få teknikerne inn til å gjøre sin jobb, men vi må likefult vært svært involvert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>