Inspirert av Lofoten

Vi har nettopp kommet tilbake fra en utrolig ferie i Lofoten. Vi hadde egentlig tenkt oss til utlandet, men snublet over denne hjemmesiden http://www.lofoten-rorbuferie.no/?page_id=15. Vakker natur og løfte om flotte opplevelser gjorde at vi valgte å legge om ferieplanene. Vi angret ikke.

Tatt med oss denne opplevelsen

Vi har tatt med oss denne opplevelsen tilbake inn på vårt arbeid og har laget mange planer for fremtiden. En av de viktigste er selvsagt at vi skal se etter andre reisemål i Norge og utforske norsk natur og norsk landskap i større grad. Jeg tror at man kan bli for opptatt av å skulle ha sol og varme og strand, at man glemmer at det også er andre ting som kan være viktig. Litt sol og strand for de voksne. Når det er sagt, en viktig faktor i det hele er nok at vi har muligheten til å reise bare oss voksne. Sol, strand og sommer er ofte viktigere når man skal reise med barn.

Så nå har vi lagt inn ”visitNorge” som bokmerke og sjekker hva annet spennende vårt langstrakte land har å tilby. Sol og varme blir nok ikke høyest prioritet, men innimellom kan det være greit å prøve noe nytt. Så tar vi sol og varme i de lange feriene og Norge i de korte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>