Mye arbeid legges ned i festivaler

Å arrangere en festival innebærer ikke bare at man må få tak i artister, men man må også få organisert alt rundt. Soveplasser, scener, vakter og mye mer. Det er et enormt arbeid som legges ned før festivalen åpner dørene.
Dessverre er det ikke alle som besøker festivalene som ser dette forarbeidet og de blir gående og lure å hvor ting er og hvordan de skal løse enkle problemer.

Heldigvis har de fleste festivaler, slik som Vikafestivalen http://www.vikafestivalen.no/?page_id=7 en egen side på sin hjemmeside hvor de presenterer forskjellige festival tjenester. En slik side har de fleste store festivaler, men det varierer hvor god den er. Vikafestivalens nettside er innholdsrik og ikke minst kan gi nok informasjon til at man trygt kan planlegge en perfekt festival opplevelse.

Selvsagt vil man også kunne spørre vakter og festival personell når man er kommet frem. For mange er denne spontantiten noe av det viktigste med å skulle dra på festivaler.
Så det er noe for alle, de som ønsker å planlegge og de som ønsker å være spontane. Det eneste man absolutt må ha med seg på festival er regntøy og flere tørre skift. Så kan man håpe at man slipper å bruke dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>