Spennende selskap med nettbaserte tjenester

Noe av det beste med internett er muligheten for bedrifter å lykkes både nasjonalt og internasjonalt, med en geografisk plassering utenfor Oslo gryten.
For inne i Oslo er det ikke bare mange bedrifter, men det er også trangt om plassen. Det er mye kompetanse spredd over hele vårt langstrakte land. Derfor er det alltid en glede å se at nye selskaper etablerer seg i distriktene, med mål om å nå kunder over hele Norge.

En slikt firma er TaskCamp!

Et slikt firma er TaskCamp, du kan lese mer om TaskCamp her. Dette firma har etablert seg i Hedmark, med en stor serverpark og mange lokale og nasjonale talenter. Deres forretningsmodell åpner for at de kan tilby sine medarbeidere å jobbe fra deres hjemsted, uavhengig av hvor det er. Dette er noe teknologien åpner for ettersom det nå er enklere å kommunisere via Skype, telefon og mye annet. Selvsagt kan man i enkelte tilfeller ha behov for å møtes ansikt til ansikt, men dette er ikke nødvendig for driften. Dette er mer noe som henger igjen fra før stabilt internett og telekonferanser ble lansert.

I tillegg mener nå jeg at hvis man har som mål å jobbe med kommunikasjonstjenester på nett, så bør man ha fokus på dette også i sin egen bedrift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>